Meer informatie? Bel ons dan op: 0475-21 91 02

Over ons

Even voorstellen: Mijn naam is Jan Geraedts, 35 jaar oud, geboren en getogen in Swalmen.

Reeds vanaf mijn jeugd ben ik in aanraking gekomen met fietsen.
Mijn opa heeft in de vroegere jaren (tot ongeveer 1975) een toonaangevende fietsenzaak gerund aan de Rijksweg in Swalmen.

Daarnaast ben ik vanaf mijn 12e tot mijn 20e levensjaar actief geweest als wedstrijdrijder, zowel op de mountainbike als op de racefiets.

Na mijn opleiding ben ik vanaf mijn 18e ruim 5 jaar werkzaam geweest bij Peter Dahmen Cycling te Swalmen als monteur en verkoper.
Hier heb ik enorm veel kennis en ervaring opgedaan.

Het is altijd een droom van me geweest om in de voetsporen van mijn opa te treden en een eigen fietsenzaak op te starten.
Na een lange tijd van voorbereidingen was het op 8 mei 2012 eindelijk zo ver: de deuren van mijn eigen fietsenzaak konden officieel geopend worden.

Inmiddels is ons assortiment enorm gegroeid en weten de mensen van ver buiten Swalmen de weg naar onze winkel te vinden.

In December 2015 zijn wij verhuisd naar een nieuw en groter winkelpand, op steenworp afstand van ons oude winkelpand aan de Brugstraat.

Meer ruimte en een betere ligging waardoor wij U nog beter van dienst kunnen zijn.

Tevens is in 2015 Luuk Rutten ons team komen versterken. Luuk werkt in onze winkel als monteur én verkoper en is zelf een fanatiek mountainbiker.

Daarnaast werkt Isabelle (partner van Jan) achter de schermen mee aan het succes van onze zaak.

We richten ons grotendeels op elektrische fietsen, dus bent U op zoek naar een nieuwe of gebruikte E-Bike? Kom dan snel een kijkje nemen in onze winkel!

In 2022 hebben we na 10 uiterst succesvolle jaren het roer volledig omgegooid, en zijn we ons uitsluitend gaan richten op onderhoud en reparatie. We zijn gestopt met de verkoop van fietsen, en richten ons volledig op reparatie en onderhoud. 

We hopen U snel te mogen begroeten in onze zaak.

Kwaliteit en vakkundigheid staan bij ons hoog in het vaandel.
U bent van harte welkom!